Energetikai tanácsadás

tanácsadásMielőtt meglévő épülete felújításába, illetve új épület megvalósításába fog, és súlyos összegeket fordítana a kivitelezésre, érdemes jól átgondolt tervet készíteni mind építészeti, energetikai és esztétikai szempontból.

Több mint 10 éves tervezői tapasztalattal és több tucat megvalósult épülettel a hátam mögött remélhetőleg a segítségére lehetek, hogy pénzét jól költse el, amikor építkezésbe vagy felújításba kezd.

Sok esetben jelentős költségmegtakarítást lehet elérni az épület használatát érintő változtatásokkal, amik semmi ráfordítást nem igényelnek, hanem inkább tudatos odafigyelést.

Az energetikai tervező programok segítségével a felújítás lehetséges lépései előre (utólagos homlokzati hőszigetelés, nyílászárócsere, kiegészítő hőszigetelések, gépészeti beruházások) felvázolhatóak mind megtakarítás, mind költség vonatkozásában.

A kidolgozott variációkból kiválasztható az Önnek legkedvezőbb megoldás, amit anyagilag megengedhet magának és mégis a legnagyobb megtakarítást eredményezi.

Így megalapozott döntést tud hozni.

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT